Om mig

Välkommen till min blogg!
Jag som skriver heter Sandra. Jag är ursprungligen från en stad i mellersta Sverige, Östersund, men bor för tillfället på Malta.

Tanken med bloggen var från början en resedagbok. Både för mig själv, så jag kan gå tillbaka och läsa om olika platser jag varit på och för att dela med mina vänner och min familj. Jag har dåligt minne och är dålig på att höra av mig. Så bloggen verkade vara en bra lösning och än så länge verkar den fungera. Dessutom hoppas jag att den kan vara till hjälp för andra. Någon kanske slipper göra samma misstag som jag har gjort, eller får ett tips om något som de inte tänkt på. Det är åtminstone min förhoppning.

Det slog mig sedan att man gör ju inte bara minnesvärda saker när man är ute och reser. Jag upptäcker och testar mängder med olika saker när jag är hemma. Många av mina bästa stunder har varit på hemmaplan, så varför inte skriva om det också?

Bloggen har därför utökats med andra ämnen utifrån mina intressen och infall. Därtill skriver jag också om hur jag får råd med mina intressen. Jag skriver om hur jag sparar pengar, vad man kan göra för att få in några extra slantar och hur jag hittar vardagslyx även när pengarna tryter.
Fokus ligger på att upptäcka nya platser, smaker och nöjen med en begränsad budget.