Om mig

Välkommen till min blogg!
Jag är ursprungligen från en stad i mellersta Sverige, Östersund, men spenderar mycket av min tid på Malta.

Min avsikt med bloggen var från början en resedagbok. Både för mig själv och för att dela med mina vänner och min familj. Detta utvecklades till en blogg för allmänheten, där jag försöker delge mina erfarenheter. Någon kanske slipper göra samma misstag som jag har gjort, eller får ett tips om något som de inte tänkt på.

Då vi (jag, tillsammans med min sambo) driver eget företag ligger en del av bloggens fokus på företagande. Både företagande i Sverige och utomlands, de utmaningar som kan dyka upp och hur man får ihop vardagen och ekonomin som egenföretagare.

Jag skriver också om hur jag får in upplevelser från öst till väst både genom att resa men också på hemmaplan. Genom att prova nya smaker och ta in erfarenheter från olika kulturer. På så vis kan man få en inblick i olika delar av världen. Jag sysselsätter mig också gärna med hemmaprojekt vilket därför också är ett viktigt tema för bloggen. Det är allt från matlagning till renovering och DYI-projekt, jag försöker även då ta inspiration från olika håll. Min förhoppning är att inspirera dig som läsare, precis som jag inspirerats av andra. Därtill kanske jag kan bidra med några idéer och tips.